Autoverhuur

Autoverhuur in Oldenzaal

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bus huren in Oldenzaal en omgeving? Dan bent u bij Autohopper Albert Kip in Oldenzaal aan het juiste adres. Als verstiging van Autohopper voor onder andere omgeving Oldenzaal, Ootmarsum en Losser.

U leest alles over de tarieven, voorwaarden en voorwaarden van autoverhuur op onze reserveringspagina. Ook kunt u bellen naar tel. 0541-572072.

Selecteer in onderstaand overzicht van mogelijkheden voor autohuur en busverhuur. U wordt automatisch doorgeleid naar een vervolgpagina om het boeken eenvoudig te maken.

Bekijk actuele Autohopper acties & aanbiedingen

Wil je in de zomer met een huurauto op vakantie? Maak dan gebruik van de zomeractie bij Autohopper! In juli en augustus krijg je bij iedere auto die je huurt geen 700, maar 1.400 vrije kilometers per week. Hiermee bespaar je dus € 126,- per week! Huur je je auto in de zomer, dan huur je bij ons:

  • Een nieuwe en luxe auto of bus
  • Inclusief 1.400 i.p.v. 700 vrije kilometers
  • Inclusief WA+ Casco verzekering
  • Inclusief BTW

Heeft u een verhuiskaart ontvangen van Autohopper Oldenzaal, dan heeft u recht op 10 % korting op het huren van een (verhuis)bus!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Albert Kip een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden (shortlease) neem contact op met Kip Autoschade via telefoonnummer 0541-572072 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Autoschade Albert Kip is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met bijna 80 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Komt u uit Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Losser of Denekamp dan bent u bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.

Onze vestiging in Oldenzaal is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer en ligt op loopafstand van de bushalte. Plan eventueel de route via OV9292. Er is bij ons voldoende gelegenheid om uw fiets veilig te stallen of uw auto te parkeren.

Meest gestelde vragen over autoverhuur