Ruitschade

Ook in het herstellen van ruitschade, is Albert Kip Autoschade uw aangewezen partner. Van alle voertuigen , inclusief Campers, truck en Bussen, verzorgen we de reparatie aan uw ruit.

Reparatie barst in voorruit

Niet alleen haalt uw voertuig de APK niet als u een barst in uw voorruit heeft die uw zicht belemmert, het tast ook de stevigheid van uw auto aan. Uw voorruit is goed voor zo’n 34% van de torsiestijfheid van uw voertuig. Een kleine barst in de voorruit kan plots groter worden en u en uw passagiers in gevaar brengen.

Heeft u autoruitschade? Laat dan altijd onze professionele monteurs eerst uw ruit controleren.

Herstellen of vervangen?

Als de barst kleiner is dan een muntstuk van twee euro, dan is de kans groot dat we uw ruit kunnen herstellen. Helaas is een barst in een autoruit herstellen niet altijd mogelijk. In sommige gevallen zal uw voorruit vervangen moeten worden. Hier zijn extra kosten aan verbonden, maar uw veiligheid is het waard.

Weet u niet zeker of uw ruit hersteld kan worden? Onze professionele monteurs helpen u graag verder met advies. Bovendien wordt reparatie van een barst in een voorruit vaak vergoed, als u voor autoruitschade verzekerd bent.

Direct regelen

Digitaal invulbaar schadeformulier
Neem contact met ons op

De voordelen van Autoschade Albert Kip

■ Altijd gratis vervangend vervoer;
Het ophalen en terugbrengen van uw auto;
Hulp bij het invullen van het schadeformulier;
Wij regelen de contacten met de verzekering;
Uw auto wordt altijd van binnen gereinigd en van buiten gewassen;
 Autoschade Albert Kip is een Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf.